Zapewne jest to błąd, bo nie widać przedmiotu.View attachment 43021co to jest za przedmiot? znaczy.. ogólnie po zalozeniu go nic nie widac a ni jego ani wgl, nwm czy to błąd czy co
wystarczy jak wpiszesz na czacie /t i gitara siema piszeszjak pisać na chacie plemiennym?
Nikt nie jest odrzucany, po prostu wybierane są takie ankiety, które są porządne. Staff nie wybiera przyjaciół na jakąś posadę, więc każdy ma równe szanse.Sorry ze poruszam ten temat dlaczego nasz ukochany Staff polski wybiera swoich przyjaciół i odrazu wygrywają jakąś posadę... za przeproszeniem randomowe osoby które się starają wygrać dane nabory to są odrzucane? To jest nie FER wobec innych graczy
.... Prosił bym żeby nas staff wypowiedział się na to a nie usunął temat albo go zamknął (i żeby nie kłamał że tak nie jestbo jest lol)
NIKT nie jest wybierany po znajomościach przyjmowane są osoby których ankiety są dobrze napisane. Yave została moderatorem bo dobrze napisała ankietę nie przez znajomości ze mną co za tym idzie nie pomagałam jej w ankiecie ani nic z tych rzeczy sama się postarała.Droga artis każdy może zrozumieć to zdanie inaczej,,że każdy ma równe szanse,, ja zrozumiałem że nie każdy ma równa szansę bo przyjaciele to już na 99% będą wybrani na tą posadę która wypełniali ankietę a randomowe osoby które nie są przyjaciółmi to mają 1% szansy zacytuję słowa takiej jednej osoby z village (i żeby nie było to nie są moje słowa tylko tej osoby) ta myszka pytała się nas dlaczego yave jest modem a ona odpowiedziała,, że dzięki misthyne że znia jest,, i to ma być sprawiedliwośc według was jak ten staff już był gorszy od połowy 2017 a staff EN widać że wkracza w wasze strony
Wystarczy 1 Fikicoin, aby zmienić kolor nazwy użytkownika oraz dodać # z literami. Za 3 Fikicoin'y masz te dwie możliwości oraz zmianę nazwy użytkownika z +.chcialabym sie zapytac czy jak zrobilam prawie komende /ref prawie to znaczy ze mam tylko #literkami i no jakbym kupila np 1 fikicoin to bym miala kolorowy nick na czacie czy musialabym kupic 3?
Został zwolniony dlatego nie pokazuję się już.To pytanie mnie męczy od kiedy invalnorious przestał się pokazywać, więc.
Co się stało z Invalnorious?
aha, ale też dostał bana?Został zwolniony dlatego nie pokazuję się już.
To chyba proste pytanie, musisz miec powyzej 18+ lat, i się zgłosic do konkursu,czemu nie mam moda?
Jeżeli chcesz zostać moderatorem wystarczy, że będziesz mieć 15 lat (lub więcej) oraz napiszesz ankietę, która znajduje się w tym temacie.czemu nie mam moda?
ja mysle ze wystarczy 9 latJeżeli chcesz zostać moderatorem wystarczy, że będziesz mieć 15 lat (lub więcej) oraz napiszesz ankietę, która znajduje się w tym temacie.