Az idő lejárt... Helyes válasz nem érkezett!
A modulok közé tartoznak a music, gördülő, kutier szobák is, ami azt jelenti, hogy összesen 17 modul van a játékban. Köszönöm a részvételt, a héten újabb kérdés fog érkezni.
Sziasztok!
Elhoztam nektek az 5. kérdést. Igaz vagy Hamis? IV. Károlyt úgy is emlegették, hogy a kalapos király.
Nyeremények Survivor
Első helyezett: 200
coin
Második helyezett: 100
coin
Harmadik helyezett: 50
coin
A választ 08.03. (Hétfő) éjfélig fogadjuk el.
Ha megvan a 3 helyesen válaszoló, akkor ide a téma alá bejelentjük kik azok. A nyereményekért Omew-nél jelentkezhettek majd!
Az első három helyesen válaszoló gazdagabb lesz: Bootcamp coin Első helyezett: 50 db Második helyezett: 25 db
Harmadik helyezett: 15 db
Válaszaitokat 08.15-ig (szombat) éjfélig írhatjátok le! Ha megvan a 3 helyesen válaszoló, akkor ide a téma alá bejelentjük. A nyereményeket Jxzzy-nél (nálam) vehetitek át!
Sziasztok!
Elhoztam nektek a 7.kérdést! Melyik az a bolygó, amit sokszor csak vörös bolygóként nevezünk?
Nyeremények: Sámán coin
Első helyezett: 50db
coin
Második helyezett: 25db
coin
Harmadik helyezett: 10db
coin
Válaszaitokat 08.26-ig (szerda) éjfélig írhatjátok le!
Ha megvan a 3 helyesen válaszoló, akkor ide a téma alá bejelentjük. A nyereményeket Omew-nél vehetitek át!
Íme a helyezettek:
Első helyezett: @Zeyah
Második helyezett: @Kusch
Harmadik helyezett: @+adeya
A nyereményt nálam, Omewnél vehetitek át. Ha nem vagyok fent Miceforceon, keressetek fel Discordon(ducky#7662), és egyeztetünk, hogy mikor tudom odaadni a nyereményt.
Válaszaitokat 10.13 éjfélig írhatjátok le! Ha megvan a 3 helyesen válaszoló, akkor ide a téma alá bejelentjük.
A nyereményeket Omew adja át, vegyétek fel vele a kapcsolatot az egyeztetés miatt Discordon(ducky#2004) vagy fórumüzenetben.
Íme a helyezettek:
Első helyezett: @Azanyamot69
Második helyezett: -
Harmadik helyezett: -
A nyereményt nálam, Omewnél vehetitek át.
Ha nem vagyok fent Miceforceon, keressetek fel Discordon(ducky#2004), és egyeztetünk, hogy mikor tudom odaadni a nyereményt.
This site uses cookies to help personalise content, tailor your experience and to keep you logged in if you register.
By continuing to use this site, you are consenting to our use of cookies.